Business Organizations

Arctic Circle Business

Arctic Circle Business er en selvstændige organisation med det hovedformål at styrke det lokale erhvervsliv. Arctic Circle Business har et tæt samarbejde med Business Greenland samt flere grønlandske og udenlandske organisationer/virksomheder. Arctic Circle Business arbejder tæt sammen med både den private og offentlige sektor for at styrke turismen i regionen. 

Læs mere her

Det grønlandske hus Aalborg

Det Grønlandske Hus i Aalborg er en selvejende institution og står til rådighed for alle med relationer til Grønland, og alle med interesse for Grønland og grønlandske forhold.

Læs mere her

Erhverv Norddanmark

Erhverv Norddanmark samler 500+ virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, service og liberale erhverv i bestræbelserne på aktivt at medvirke til, at Aalborgregionen er attraktiv at drive og udvikle virksomhed i. 

Læs mere her

Sermersooq Erhverv

Sermersooq Erhverv betjener Udvalg for Økonomi og Erhverv. Sermersooq Erhvervs varetager udviklingsopgaver inden for erhvervsområdet i hele Kommuneqarfik Sermersooq. 

Læs mere her

Aalborg Zoo

Gennem de senere årtier har Aalborg Zoo lagt stadig mere vægt på bæredygtighed og naturbevarelse, og spiller i dag en væsentlig rolle i flere internationale projekter om f.eks. dyrebeskyttelse og avl, formidling af viden, forskning og fokus på Fair Trade-produkter. Aalborg Zoo blev som den første zoologiske have i verden miljøcertificeret og har naturbevarelse som overordnet formål.

Læs mere her