Samarbejdspartnere

Arctic Cluster of Raw Materials

Formålet med ACRM er at præsentere relevant B2B information og ”Know-how”, i alle faser af minedriftens livscyklings for at opbygge kompetencer og understøtte forretningssamarbejde, industrikorsotier og forretningskoncepter for de arktiske udvindingsindustrier, især i Grønland. 

Læs mere her

Greenland Perspective

Greenland Perspective er et multidisciplinært, multinationalt forskningsinitiativ, der arbejde på baggrund af nogle forord, der er sigtet mod aktivering af forskningsprojekter i samfundet. 

Læs mere her

Grønlands Repræsentation

Grønlands Repræsentation har til opgave at yde service til Nalaakkersuisut, Inatsisartut, centraladministrationen, Selvstyrets virksomheder og kommunerne, og herunder at varetage de opgaver, som det findes mest hensigtsmæssigt at løse i eller fra Danmark.

Læs mere her

Kommuneqarfik Sermersooq

Sermersooq Kommune (grønlandsk: Kommuneqarfik Sermersooq), også omtalt som Øst-vest-kommunen, er en kommune i det sydlige og vestlige Grønland – verdens næststørste kommune målt på areal. 

Læs mere her

Kommunia Kujalleq

Kommune Kujalleq "den sydlige kommune" er en nydannet kommune fra 1. januar 2009. Den er Grønlands mindste af fire nydannede kommuner. Den udgør den sydligste kommune og blev midlertidigt kaldt "Sydkommunen". 

Læs mere her

Nordatlantens Brygges Erhvervsklub

Nordatlantens Brygges formål er at præsentere kunst og kultur fra Grønland, Færøerne og Island. Som medlem af Erhvervsklubben er virksomhederne med til at yde økonomisk støtte til arbejdet. 

Læs mere her

NordDanmark EU kontor

NordDanmarks EU-kontor og Enterprise Europe Network Danmark er en del af det nationale rådgivningsnetværk, EU-DK SUPPORT, som yder rådgivning om deltagelse i EU-programmer. 

Læs mere her